Yrityksestä

E Avenuen toiminta alkoi lähes 30 vuotta sitten. Ikaalisten Keskussähkö ja Kuopion Kojeisto perustettiin 90-luvun alussa, ja E Avenue Oy syntyi kahden keskusvalmistajan yhdistyessä vuonna 2004.

Keravan ja Iisalmen toimipisteet ovat erikoistuneet automaatio-, kone- ja laitekeskusten valmistamiseen. Ikaalisten ja Seinäjoen toimipisteissä valmistetaan kiinteistökeskuksia.

Kuopion toimipisteessä valmistetaan sähkökeskuksia teollisuuden ja verkkoyhtiöiden tarpeisiin. Kuopiossa on myös ohutlevyosien ja koteloiden automatisoitu tuotanto.

2010-luvulla E Avenue Oy laajeni yrityskaupoin ostamalla Maansähkö Oy:n ja SK-Kojeistot Oy:n liiketoiminnat. Investoimalla ja kehittämällä jatkuvasti omaa toimintaa, varmistetaan vahvan kasvutarinan jatkuminen myös tulevaisuudessa.

Paras työpaikka sinulle alan ammattilainen

Tule tekijäksi E Avenuelle: asentaja, suunnittelija, myyjä tai oman alasi ammattilainen. Jokaisen asiakastilauksen ja -keskuksen myötä sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja haastaa omia taitojasi.

E Avenuelta löytyy valinnanvaraa työpaikan sijainnissa: Kuopio, Iisalmi, Ikaalinen, Kerava ja Seinäjoki. Saat kiinnostavan ja mielekkään työn ja mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen sekä mukavat työkaverit. Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@eavenue.fi

ajankohtaista: tammikuu 22, 2022 01:39

  • Kaikki
  • Asiakastarina
  • Blogi
  • Uutiset

Asiakas- ja toimittajatiedote 22.11.2021

Kuopiolainen sähkönjakelujärjestelmiä valmistava perheyritys POK Group on ostanut E Avenue Oy:n koko osakekannan.

Lue lisää

E Avenue laittoi prosessit uusiksi

Sähkökeskusten valmistaja E Avenue lähti muutama vuosi sitten ajattelemaan ohutlevytuotantonsa rohkein askelin kokonaan uusiksi. Prosessin tuloksena yrityksen Kuopion yksiköön rakentui täysin uusi ohutlevytehdas, jonka ydin on ohutlevytuotannon joustava Prima Power PSBB-automaatiolinja.

Lue lisää

Webinaari Sähköinfon kanssa

Sähköautojen latauspisteiden vaatimukset asennuksissa ja sähkökeskuksissa -webinaari pidetiin kesäkuussa Voit nyt katsoa tallenteen webinaarista.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tarvitsemme tarjousta varten pääkaaviot ja piirikaaviot sekä sähkötyöselosteen.