Webinaari Sähköinfon kanssa

Sähköautojen latauspisteiden vaatimukset asennuksissa ja sähkökeskuksissa -webinaari pidetiin kesäkuussa Voit nyt katsoa tallenteen webinaarista.

JAA TÄMÄ JULKAISU:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Tule kuulemaan, miten nopeasti lisääntyvät sähköajoneuvojen latauspisteet on syytä huomioida sähhköasennuksissa ja -keskuksissa. Webinaarin sisältöön kuuluvat SFS 6000 vaatimukset ja SESKOn lataussuositus. Puhujana Sähköinfon tekninen asiantuntija Esa Tiainen.

Standardissa SFS 6000-7-722 annetaan erityisvaatimuksia sähköajoneuvojen lataamiseen tarkoitetuille asennuksille. Suosituksessa esitetään täydentäviä ohjeita sähköajoneuvojen lataukseen käytettäville uusille asennuksille ja olemassa olevien asennusten laajentamiselle sekä muuttamiselle sellaisiksi, että niistä voidaan sähköajoneuvoja ladata turvallisesti.

E Avenue Oy on johtava suomalainen sähkökeskusten valmistaja, jonka keskukset täyttävät uusien käyttökohteiden asettamat tekniset vaatimukset ja keskukset on helppo sijoittaa ja asentaa niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Sähköinfon ja E Avenue Oy:n järjestämässä tunnin mittaisessa webinaarissa saat kattavan tietopaketin aiheesta.

  • Kaikki
  • Asiakastarina
  • Blogi
  • Uutiset

Asiakas- ja toimittajatiedote 22.11.2021

Kuopiolainen sähkönjakelujärjestelmiä valmistava perheyritys POK Group on ostanut E Avenue Oy:n koko osakekannan.

Lue lisää

E Avenue laittoi prosessit uusiksi

Sähkökeskusten valmistaja E Avenue lähti muutama vuosi sitten ajattelemaan ohutlevytuotantonsa rohkein askelin kokonaan uusiksi. Prosessin tuloksena yrityksen Kuopion yksiköön rakentui täysin uusi ohutlevytehdas, jonka ydin on ohutlevytuotannon joustava Prima Power PSBB-automaatiolinja.

Lue lisää

Webinaari Sähköinfon kanssa

Sähköautojen latauspisteiden vaatimukset asennuksissa ja sähkökeskuksissa -webinaari pidetiin kesäkuussa Voit nyt katsoa tallenteen webinaarista.

Lue lisää