E Avenuen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Keijo Anttila

E Avenue Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu sähkötekniikan diplomi-insinööri Keijo Anttila.

JAA TÄMÄ JULKAISU:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

E Avenuelle Keijo Anttila siirtyy rakennusteollisuudesta Kontiotuote Oy:ltä, jonka toimitusjohtajana hän on toiminut. Toimitusjohtajan tehtävät Anttila aloittaa E Avenuella 1.9.2020.

Anttila on toiminut tätä ennen pitkään elektroniikka- ja tietoverkkoalan sopimusvalmistajana toimivassa Scanfil Oyj:ssä konsernin eri yksiköiden johtotehtävissä Suomessa ja kansainvälisesti.

”Keijon kahdenkymmenen vuoden aikana keräämä kotimainen ja kansainvälinen johtajakokemus ja verkosto luo loistavan pohjan johtaa E Avenue alan johtavaksi toimittajaksi Suomessa”, E Avenue Oy:n hallituksen puheenjohtaja Martti Jormanainen kommentoi valintaa tuoreeltaan.

  • Kaikki
  • Asiakastarina
  • Blogi
  • Uutiset

E Avenue laittoi prosessit uusiksi

Sähkökeskusten valmistaja E Avenue lähti muutama vuosi sitten ajattelemaan ohutlevytuotantonsa rohkein askelin kokonaan uusiksi. Prosessin tuloksena yrityksen Kuopion yksiköön rakentui täysin uusi ohutlevytehdas, jonka ydin on ohutlevytuotannon joustava Prima Power PSBB-automaatiolinja.

Lue lisää

Webinaari Sähköinfon kanssa

Sähköautojen latauspisteiden vaatimukset asennuksissa ja sähkökeskuksissa -webinaari pidetään 10. kesäkuuta klo 14.00-15.00. Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

E Avenue ja ABB toteuttamassa sähkönjakelua

Vuoden 2021 aikana valmistuva suurnopeuslaboratorio on vielä rakennusvaiheessa, mutta uudet sähkökeskukset on jo asennettu. E Avenue Oy toimitti kojeistot ja vastasi laitteistojen suunnittelusta yhteistyössä ABB:n kanssa.

Lue lisää