E Avenuen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Keijo Anttila

E Avenue Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu sähkötekniikan diplomi-insinööri Keijo Anttila.

JAA TÄMÄ JULKAISU:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

E Avenuelle Keijo Anttila siirtyy rakennusteollisuudesta Kontiotuote Oy:ltä, jonka toimitusjohtajana hän on toiminut. Toimitusjohtajan tehtävät Anttila aloittaa E Avenuella 1.9.2020.

Anttila on toiminut tätä ennen pitkään elektroniikka- ja tietoverkkoalan sopimusvalmistajana toimivassa Scanfil Oyj:ssä konsernin eri yksiköiden johtotehtävissä Suomessa ja kansainvälisesti.

”Keijon kahdenkymmenen vuoden aikana keräämä kotimainen ja kansainvälinen johtajakokemus ja verkosto luo loistavan pohjan johtaa E Avenue alan johtavaksi toimittajaksi Suomessa”, E Avenue Oy:n hallituksen puheenjohtaja Martti Jormanainen kommentoi valintaa tuoreeltaan.

  • Kaikki
  • Asiakastarina
  • Blogi
  • Uutiset

Asiakas- ja toimittajatiedote 22.11.2021

Kuopiolainen sähkönjakelujärjestelmiä valmistava perheyritys POK Group on ostanut E Avenue Oy:n koko osakekannan.

Lue lisää

E Avenue laittoi prosessit uusiksi

Sähkökeskusten valmistaja E Avenue lähti muutama vuosi sitten ajattelemaan ohutlevytuotantonsa rohkein askelin kokonaan uusiksi. Prosessin tuloksena yrityksen Kuopion yksiköön rakentui täysin uusi ohutlevytehdas, jonka ydin on ohutlevytuotannon joustava Prima Power PSBB-automaatiolinja.

Lue lisää

Webinaari Sähköinfon kanssa

Sähköautojen latauspisteiden vaatimukset asennuksissa ja sähkökeskuksissa -webinaari pidetiin kesäkuussa Voit nyt katsoa tallenteen webinaarista.

Lue lisää