Uusi automatisoitu ohutlevylinja

Uusi täysautomaattinen keskuskoteloiden valmistuslinja Kuopiossa mahdollistaa asiakaskohtaiset keskusrakenteet ja korkealuokkaisen pulverimaalauksen.

JAA TÄMÄ JULKAISU:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Automaattisilla ohutlevylinjoilla valmistetaan nopeasti mittatarkat mekaniikkaosat E Avenuen valmistamiin sähkökeskuksiin.

Pulverimaalaamo on varustettu viisivaiheisella esikäsittelyllä ja automaattisella pulveroinnilla. Näin varmistetaan maalattujen osien huippulaatu ja kestävyys vaikeissakin olosuhteissa.

Oma mekaniikkasuunnittelu ja -valmistus mahdollistaa asiakaskohtaiset keskusrakenteet niin mittojen kuin värienkin suhteen helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

E Avenue suunnittelee ja valmistaa ohutlevytuotteita ja koteloita eri asiakasryhmille. Pyydä meiltä tarjous!

  • Kaikki
  • Asiakastarina
  • Blogi
  • Uutiset

E Avenue laittoi prosessit uusiksi

Sähkökeskusten valmistaja E Avenue lähti muutama vuosi sitten ajattelemaan ohutlevytuotantonsa rohkein askelin kokonaan uusiksi. Prosessin tuloksena yrityksen Kuopion yksiköön rakentui täysin uusi ohutlevytehdas, jonka ydin on ohutlevytuotannon joustava Prima Power PSBB-automaatiolinja.

Lue lisää

Webinaari Sähköinfon kanssa

Sähköautojen latauspisteiden vaatimukset asennuksissa ja sähkökeskuksissa -webinaari pidetään 10. kesäkuuta klo 14.00-15.00. Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

E Avenue ja ABB toteuttamassa sähkönjakelua

Vuoden 2021 aikana valmistuva suurnopeuslaboratorio on vielä rakennusvaiheessa, mutta uudet sähkökeskukset on jo asennettu. E Avenue Oy toimitti kojeistot ja vastasi laitteistojen suunnittelusta yhteistyössä ABB:n kanssa.

Lue lisää