Uusi automatisoitu ohutlevylinja

Uusi täysautomaattinen keskuskoteloiden valmistuslinja Kuopiossa mahdollistaa asiakaskohtaiset keskusrakenteet ja korkealuokkaisen pulverimaalauksen.

JAA TÄMÄ JULKAISU:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Automaattisilla ohutlevylinjoilla valmistetaan nopeasti mittatarkat mekaniikkaosat E Avenuen valmistamiin sähkökeskuksiin.

Pulverimaalaamo on varustettu viisivaiheisella esikäsittelyllä ja automaattisella pulveroinnilla. Näin varmistetaan maalattujen osien huippulaatu ja kestävyys vaikeissakin olosuhteissa.

Oma mekaniikkasuunnittelu ja -valmistus mahdollistaa asiakaskohtaiset keskusrakenteet niin mittojen kuin värienkin suhteen helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

E Avenue suunnittelee ja valmistaa ohutlevytuotteita ja koteloita eri asiakasryhmille. Pyydä meiltä tarjous!

  • Kaikki
  • Asiakastarina
  • Blogi
  • Uutiset

Asiakas- ja toimittajatiedote 22.11.2021

Kuopiolainen sähkönjakelujärjestelmiä valmistava perheyritys POK Group on ostanut E Avenue Oy:n koko osakekannan.

Lue lisää

E Avenue laittoi prosessit uusiksi

Sähkökeskusten valmistaja E Avenue lähti muutama vuosi sitten ajattelemaan ohutlevytuotantonsa rohkein askelin kokonaan uusiksi. Prosessin tuloksena yrityksen Kuopion yksiköön rakentui täysin uusi ohutlevytehdas, jonka ydin on ohutlevytuotannon joustava Prima Power PSBB-automaatiolinja.

Lue lisää

Webinaari Sähköinfon kanssa

Sähköautojen latauspisteiden vaatimukset asennuksissa ja sähkökeskuksissa -webinaari pidetiin kesäkuussa Voit nyt katsoa tallenteen webinaarista.

Lue lisää