TUOTTEET JA PALVELUT

sähkönjakelu ja älykkäät ohjaukset

E Avenuen suunnittelemat ja valmistamat, kohteen mukaiset keskukset hoitavat sähkönjakelun erilaisissa kiinteistöissä yksittäisistä pientaloista aina Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin.

E Avenuen valmistamia keskuksia on useissa tunnetuissa kauppakeskuksissa, metro-, juna- ja lentoasemilla sekä erilaisissa tuotantolaitoksissa.

E Avenuen toimittamat ohjauskeskukset tuovat älyn erilaisiin koneisiin ja laitteisiin. Esimerkiksi kaivoskoneissa käytettävät keskuksemme joutuvat todellisiin ääriolosuhteisiin, jolloin niiden valmistus vaatii ammattitaitoa niin suunnittelussa kuin asennuksessakin.

Samaa ammattitaitoa käytetään mm. teollisuuden pesukoneissa, jäähdytyslaitteistoissa, pumppaamoissa tai vedenkäsittelylaitteissa sekä muissa laitesovelluksissa.

Kone- ja laitekeskusten ohjauslaitteet voidaan toimittaa valmiiksi ohjelmoituina.

Suomalainen teollisuus ja energialaitokset luottavat E Avenuen raskaisiin teollisuuskeskuksiin.

Kun teollisuuden prosesseissa tarvitsee siirtää suuria tehoja tai ohjata isoja sähkökoneita, valitaan E Avenue:n raskaat kennokeskukset. 

Useiden lämpöä ja/tai sähköä tuottavien voimalaitosten prosessit varmistetaan E Avenuen valmistamien sähkökeskusten avulla. Niitä on toimitettu myös suuriin IT-konesaleihin.

E Avenue on toimittanut tuhansia kaapelijako- ja haaroituskaappeja useiden verkkoyhtiöiden alueille.

Myös erikoismitoilla olevia jonovaroke- ja haaroituskaappejaon toimitettu verkkoyhtiöiden omien vaatimusten mukaisesti.

Luotettava kumppanisi

E Avenue valmistaa vuosittain suuren määrän projektikohtaisia ja sarjavalmisteisia alle 1000V:n keskuksia. Valmistetut tuotteet tyyppitestautetaan, jotta tietoa niiden kestävyydestä ja käyttäytymisestä saadaan myös poikkeavissa tilanteissa. Kennokeskuksille on suoritettu valokaarioikosulkukokeet hyväksytysti.

Kaikkien lakisääteisten vaatimusten noudattaminen on E Avenuelle itsestään selvää, ja kaikella tekemisellä ja toiminnalla on korkea vaatimustaso.

Kuopion toimipaikassa ovat käytössä sertifioitu ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmä, ISO14001:2015 ympäristöjärjestelmä ja ISO45001:2018 työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät varmistamassa laatua, ympäristöasioiden huomioimista ja turvallisuutta.

E Avenue pyrkii edistämään laadukkailla ja pitkäikäisillä tuotteillaan ja toiminnallaan energian tehokasta käyttöä ja näin vaikuttamaan ilmastonmuutokseen myös pitkällä aikavälillä. Myös omassa tuotannossa energiatehokkuus ja ympäristötietoisuus ovat keskeinen osa E Avenuen toimintaa.

Sähkökeskusten tuotanto

E Avenuen asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa sähkökeskukset, kiinteistösähkökeskuksista 5000A:n teollisuuskojeistoon sekä kone-, laite- ja automaatiokeskukset halutuilla komponenteilla ja huippulaadulla.

E Avneue valmistaa erilaiset alle 1000V:n sähkökeskukset sekä voi tarjota myös 20kV:n kojeistoja ja muuntajia kokonaispaketteina pääsähkönjakeluun.

Suunnittelutoimistoille ja loppuasiakkaille on saatavilla keskuksiin liittyvää suunnittelua ja konsultointia.

Kone- ja laitevalmistajille tarjotaan kokonaistoimituksia, suunnittelusta asennuksiin ja käyttöönottoon. E Avenue ohjelmoi tarvittaessa erilaiset ohjauslaitteet.

Sähkökeskusten modernisoinnit työmaalla, kuten katkaisijoiden vaihdot, sisältyvät myös palveluihin.

ohutlevytuotanto -
asiakkaalle sopiva kotelointi

Automaattisilla ohutlevylinjoilla valmistetaan nopeasti mittatarkat mekaniikkaosat E Avenuen valmistamiin sähkökeskuksiin.

Pulverimaalaamo on varustettu viisivaiheisella esikäsittelyllä ja automaattisella pulveroinnilla. Näin varmistetaan maalattujen osien huippulaatu ja kestävyys vaikeissakin olosuhteissa.

Oma mekaniikkasuunnittelu ja -valmistus mahdollistaa asiakaskohtaiset keskusrakenteet niin mittojen kuin värienkin suhteen helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

E Avenue suunnittelee ja valmistaa ohutlevytuotteita ja koteloita eri asiakasryhmille.

tuoteKatalogi

KUVA NIMI KUVAUS INFO
Max1-300x200 Potentia Max kennokeskusjärjestelmä Potentia® Max teollisuuskennokeskusjärjestelmä on suunniteltu erityisesti
teollisuuskohteiden pää-, nousu- ja prosessikeskuksiksi.
Lähetä tarjouspyyntö
Med-241x300 Potentia Med kennokeskusjärjestelmä Potentia® Med kennokeskusjärjestelmä on suunniteltu erityisesti
kiinteistökohteiden pää- ja nousukeskuksiksi sekä teollisuuskohteiden alakeskuksiksi.
Lähetä tarjouspyyntö
Muuntamo-300x252 Potentia muuntamon 0,4kV pääkeskukset Muuntamon 0,4kV:n pääkeskukset valmistetaan FI- sertifioiduista Potentia®
Max tai Med kennokeskusjärjestelmistä.
Lähetä tarjouspyyntö
Mid-300x221 Potentia Mid kotelokeskusjärjestelmä Potentia® Mid kotelokeskusjärjestelmä on suunniteltu erityisesti kiinteistökohteiden pää- ja nousukeskuksiksi sekä teollisuuskohteiden valaistus-, ilmastointi- ja erikoiskeskusten valmistamiseen. Lähetä tarjouspyyntö
min_iso1-300x300 Potentia Min kehikkokeskusjärjestelmä Potentia® Min kehikkokeskusjärjestelmä on suunniteltu erityisesti kiinteistökohteiden pää- ja nousukeskuksiksi sekä teollisuuskohteiden valaistus-, ilmastointi- ja erikoiskeskusten valmistamiseen. Lähetä tarjouspyyntö
Potentia-Eva--170x300 (1) Potentia Eva huoneistokeskukset E Avenuen valmistamat huoneistokeskukset kuuluvat FI-sertifioituun Potentia EVA jakokeskusjärjestelmään. EVA -sarjan rakenteet ovat kuumasinkittyjä ja maalattuja pitkän käyttöiän takaamiseksi. Lähetä tarjouspyyntö
kk_kiinni1-300x300 Potentia suojakaapit ulkokäyttöön E Avenue Oy:n KK-kaapelijakokaappisarja on suunniteltu vaativiin käyttökohteisiin. Lähetä tarjouspyyntö
Laite-ja-ohjauskeskus-117x300 E Avenue kone- ja laitekeskukset Valmistamme erilaisia koneiden ja laitteiden sähkökeskuksia asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Keskus voidaan toteuttaa joko perinteisenä sähkökeskuksena tai integroida sähkökeskus koneen tai laitteen rakenteeseen. Lähetä tarjouspyyntö
Jonovarokekaappi-156x300 E Avenue jonovarokekaapit Jonovarokejakokaappisarja on suunniteltu vaativiin käyttökohteisiin. Viimeistelty ulkokuori on vankkarakenteinen ja luontevasti ympäristöön mukautuva. Lähetä tarjouspyyntö
Haaroituskaappi-124x300 E Avenue kaapeleiden haaroituskaapit E Avenue:n haaroituskaappi voidaan toimittaa tyhjänä tai asennuslevylle asennetuilla liittimillä. Lähetä tarjouspyyntö